Anmeldelse af bogen Tape Dig Selv

tapedigselvKinesiotape har for alvor vundet indpas i fitness verdenen, og det bliver hyppigt brug af fysioterapeuter til aflastning og stabilisering af skader på muskler og led. Da tapen først virker optimalt, når den appliceres korrekt, så er det essentielt, at man har de rigtige forudsætninger. Det anbefales derfor, at man i den anledning kontakter en fysioterapeut inden man påsætter sportstape generelt, men der er nu blusset så mange gode guides op – både online og på bogform – så det nu faktisk er muligt at lære det selv.

Tape Dig Selv – bogen om kinesiotape

Hvis du er usikker på, hvordan tapen skal påsættes på lige præcis din sportsskade, så kan det varmt anbefales, at du køber bogen Tape Dig Selv. Det er en instruktionsbog om kinesiotape, og fungerer også fortrinligt som opslagsværk. Bogen indeholder en masse trin for trin billeder og how-to guides, så selv de mest urutinerede bliver godt skolet i, hvordan man skal bruge kinesiotape og sportstape i praksis.

Bogen behandler både den faste hvide sportstape og den elastiske kinesiotape. I idrætsverdenen har der i lang tid været en splittelse mellem de to tapetyper, hvor nogle har sværget til den ene type, mens andre har fortrukket den en anden type. En af bogen hovedpointer er, at de to tapeformer supplerer hinanden godt, hvor sportstape skal bruges til ledskader og forstuvninger, hvor kinesiotape skal bruges til muskelspændinger og aflastning af led.

Bogen kan findes her – og kan købes i en startpakke sammen med kinesiotape og sportstape.

Dette indlæg blev udgivet i Bog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>