Udvikling af kinesiotape

Kinesiotape blev udviklet efter mange forsøg og fejl. Det begreb, at ens naturlige helbredelseskraft er relateret til musklens selvhelbredende evne, blev opdaget under vores søgen efter behandling til de patienter, som ikke responderede på konventionelle ortopædiske behandlinger.

Med andre ord: sygdomme, funktionelle lidelser og betændelsestilstande kan bedres, når den afficerede muskels funktion korrigeres.

Man ved, at tape er effektivt til støtte af muskler. Traditionel sportstape er imidlertid kun til midlertidig ledbeskyttelse hos idrætsfolk og ikke til almindelige mennesker. Stram taping medfører dårlig blodcirkulation og irritation.

Der gik to år med forskning og udvikling af kinesiotape. Tapematerialer, klæber og ventilation og det allervigtigste; elasticiteten tæt på hullet blev taget i betragning.

Dette indlæg blev udgivet i Kinesiotape og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>