Virkning af kinesiotape

Der er fire hovedegenskaber og effektivitet.

1. Korrigerer muskelfunktionen

Tape er effektivt til at udbedre abnorm muskelspænding, eller til at styke svækkede muskler. Desuden er det effektivt ved muskeltræthed og kramper.

2. Forbedrer blod- og lymfecirkulationen

Tapen fjerner væske eller blødning i vævet under huden ved at bevæge musklen.

3. Til smerter

Neurologisk undertrykkelse af smerter sker ved at påsætte tape på det afficerede område. Desuden vil smerterne blive undertrykt som nævnt under punkt. 2.

4. Reposition af sublukseret led

Leddets knogle, der er vredet af led på grund af abnorm muskelspænding, kan korrigeres med tape, som vil genskabe funktionen af fascie og muskel.

Uanset legemsdel kan kinesiotape anvendes til mange forskellige smerter og lidelser, som et middel til forebyggelse af skade/sygdom og til rehabilisering. Ud over de almindelige symptomer vil tapen støtte musklerne før og efter træning og langvarig gang. For idrætsfolk er det muligt at behandle leddet samtidig med, at det beskyttes, ved at bruge kinesiotape sammen med traditionel sportstape.

Dette indlæg blev udgivet i Kinesiotape og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>